Gryteretter

Minimumsbestilling på 20 kuverter. Minimumsbestilling tar utgangspunkt i fullprisen av gjeldende kuvertpriser.

Oppgitte priser inkluderer: 25 % mva, oppdekking, servering og lokalleie i 4 ½ time. Lokalleie utover dette koster kr 900, per time.

På bevegelige helligdager tillegges prisene kr 90,- per kuvert.

Alle rettene er beregnet til 2 ganger servering

Alle rettene er beregnet til 2 ganger servering.

Bifflapskaus

Oksekjøtt, purreløk, gulrøtter, løk, kålrot og poteter.
Serveres med Flatbrød.

(Rug kun i flatbrød)

249,00

Kroas Gryte

Mørt biffkjøtt i en tomatsaus tilsmakt fløte og karri.
Inneholder sølvløk, paprika og sjampinjong.

Inkludert:
Poteter eller ris etter ønske.

279,00

Pepperbiffgryte

Marinert biffkjøtt freses med løk, paprika og purreløk.
Tilsettes en mild peppersaus.

Inkludert:
Poteter eller ris etter ønske.

279,00

Villmarksgryte

Marinert hjort i terninger blandet med sopp, purreløk og squash.
Serveres med tyttebær.

Inkludert:
Poteter eller ris etter ønske.

298,00

Lammegryte

Saftig lammekjøtt i en rosmarinsaus sammen med løk, squash, aubergine og paprika.

Inkludert:
Poteter eller ris etter ønske.

279,00

Okseragu á la Burgund

Mørnet oksekjøtt i en tradisjonell fransk rødvinssaus.

Inkludert:
Poteter eller ris etter ønske.

279,00